Arama
Arama Sonuçları
Kastamonululardan, Murat Kurum’a yakın markaj
AK İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum; sosyal medyada son günlerin en fazla konuşulan isimlerinden olurken; Twitter (X) kullanıcıları da Murat Kurum’un; Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı döneminde 11 Ağustos 2021’de Kastamonu’da gerçekleşen sel afetine gönderme yapıyor.
Başkan Demir, Soylu ile birlikte katıldı...
Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu'nun oğlunun sünnet düğününe önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Solu ile katıldı.
Kanlı saldırının üzerinden 39 yıl geçti
Terör örgütü PKK’nın ilk kanlı saldırısı olan, 15 Ağustos 1984'te bir askerin şehit olduğu 9 asker ve 3 sivilin yaralandığı Eruh ve Şemdinli’deki saldırıların üzerinden 39 yıl geçti.
6 Şubat 2023... Asrın felaketinin üzerinden 6 ay geçti
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası binlerce can enkaz altında kaldı... Onlarla birlikte kurulan hayaller, binbir özenle kurulan yuvalar yerle bir oldu...
2010'da yatırım programına alındı, 2023'te tamamlandı
Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, 2010 yılında yatırım programına alınan Hanönü İlçe Hükümet Konağı'nın yapımının tamamlandığını ve çevre düzenlemesinde sona gelindiğini açıkladı. Başkan Uçar açıklamasında emeği geçenlere teşekkür ederek; "İnşallah ihtiyaç olan bu güzel eseri ilçemize 1-2 hafta içerisinde kazandıracağız. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
B sınıfı ehliyetle 125 cc motor kullanılır mı? B sınıfı 125 cc dahil mi?
B sınıfı ehliyet 125 cc motor kullanabilecek mi, sorusunun yanıtı yeniden merak edilmeye başladı. B sınıfı ehliyet ile motor kullanılabilir mi sorusuna geçtiğimiz aylarda İçişleri Bakanlığı'ndan önemli bir açıklama gelmişti. Peki, B sınıfı ehliyet 125 cc motor kullanılır mı? İşte detaylar.
Kabineye giremeyen eski bakanların yeni görevleri belli oldu
14 Mayıs'taki seçimlerde AKP'den milletvekili olarak gösterilen ve seçilerek Meclis'e giren eski Kabine'den bakanlara Meclis'te yeni görevler verildi.
Baltacı: Kastamonu'da değişen bir şey yok
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, yoğun yağışlarla birlikte sel felaketinden olumsuz etkilenen ilçeleri ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Süleyman Soylu'nun görevi sona erdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün TBMM'de yemin ettikten sonra Çankaya Köşkü'nde yeni kabinedeki isimleri duyurdu. Kabinede 2 isim dışında tüm bakanların değiştiği görüldü. Bugün ise bakanlıklarda devir teslim töreni gerçekleşiyor. İçişleri Bakanlığı'nda gerçekleşen törenle yeni bakan Ali Yerlikaya, Süleyman Soylu'dan görevi devraldı.
Cumhurbaşkanı yardımcılığını reddetti
KABİNENİN AÇIKLANMASINA SAATLER KALA ÇARPICI İDDİA...
Bozkurt kaymakamlığı, yeni görüntüsüne kavuştu
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan selde yaklaşık 7 metre rüsubatla kaplanan Türk Tarih Meydanı ve Bozkurt Kaymakamlığı hizmet binası yeni görüntüsüne kavuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni kabinesi için kimin isimleri geçiyor?
Milletvekili seçilen bakanlardan hangileri yeniden kabinede yer alacak? Kabine için adı geçen yeni isimler kim?
"Bugün dağlardaki terörist sayısı 77’ye kadar düşmüştür"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Bakan Soylu, "Bugün dağlardaki terörist sayısı 77’ye kadar düşmüştür. Son 6 yıl önce bu sayı 3 binler seviyesindeydi" dedi.
‘28 Mayıs’ta gerçeğin iktidarını kuracağız’
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferansa Salonu’nda Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
Kılıçdaroğlu kazanırsa; yan yana gelecekler…
Zafer Partisi’nin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesi kararının ardından İçişleri Bakanlığı için de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın adı geçmeye başladı.
Süleyman Soylu’nun söylediği şarkı gündem oldu: İşte o anlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışması için dolaştığı Beyoğlu'nda otobüsle ilerlerken "İlle de Roman olsun" şarkısını söyledi.
Polislere müjde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
Soylu’dan veda konuşması
Canlı yayında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı ve AKP milletvekili Süleyman Soylu, "10 gün sonra bakanlığım sona eriyor. 7 yıl görevdeydim, elimden geleni yaptım" dedi.
Vatandaşlar teselli etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Antalya'daki evinde ağırlayan Zülfiye Ceylan'ın Togg sevinci görenleri duygulandırdı. Zülfiye nine Togg'u görünce gözyaşlarına boğuldu.
Kabine tam kadro Meclis’te
28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti 51 ilden birinci olarak çıktı. AK Parti'nin birinci sıradan aday gösterdiği bakanlar, yeniden Türkiye Büyük Millet Meclis'ne girecek.
Bakan Soylu, seçim tedbirlerine dikkat çekti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün 601 bin güvenlik görevlimiz, 79 helikopterimiz, 8 uçağımız görevinin başındadır” dedi.
Deprem bölgesinde 1500 seçim konteyneri kuruldu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında depremden etkilenen illerde şu ana kadar 1500'ün üzerinde konteyner seçim ve oy kullanma yeri kurulduğunu açıkladı.
30 yıldır hafızalardan silinmiyor
>"Biri 'Ben kürdüm' dedi, ‘Kürt-Türk fark etmez, asker askerdir’ dediler"
İçişleri Bakanı Soylu; kimsenin bilmediği o uygulamayı ilk defa gösterdi
İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, verdiği bir röportaj sırasında cep telefonundaki KİM uygulamasının nasıl çalıştığını gösterdi.
İçişleri Bakanı Soylu; kimsenin bilmediği o uygulamayı ilk defa gösterdi
İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, verdiği bir röportaj sırasında cep telefonundaki KİM uygulamasının nasıl çalıştığını gösterdi.
“Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük yalancısıdır”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum mitinginde yaşananların ardından Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.
Bakan Soylu, polis arabası Togg’un fotoğraflarını paylaştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg'un polis aracı haline getirilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.